Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
SALES EXCELLENCE AWARDS 2016 - Medfrigo

SALES EXCELLENCE AWARDS 2016: Βραβεύθηκε η πατρινή εταιρία MEDFRIGO AE

Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, η τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2016, των βραβείων που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) για τέταρτη συνεχή χρονιά και τα οποία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.

DSC_0208

Η βραδιά ξεκίνησε «δυναμικά» με τα τύμπανα των Batala Atenas και συνεχίστηκε με ενθουσιασμό από τον παρουσιαστή Παναγιώτη Χατζηδάκη.

DSC_0171

Στην τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν πάνω από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν οι πρακτικές και οι εταιρείες εκείνες που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων, μέσω της διαδικασίας, που θεσμοθέτησε το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ), από την κριτική επιτροπή των βραβείων.

DSC_0197

Την τελετή απονομής άνοιξε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) κ. Λάμπρος Γιαννούχος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην αξία των βραβείων για τον κλάδο και έδωσε συγχαρητήρια στις εταιρείες που βραβεύθηκαν.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Εταιρείας Ανώτατων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων καθηγητής κος Γεώργιος Δουκίδης, μίλησε για τις υποψηφιότητες στα βραβεία και την διαδικασία της αξιολόγησης από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Η πατρινή εταιρία MEDFRIGO AE η οποία προσφέρει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ &LOGISTICS  ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ  ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ και δραστηριοποιείται έντονα στην Ευρωπαϊκή αγορά, συμμετείχε για πρώτη φορά και βραβεύθηκε με το Χάλκινο Βραβείο για την αύξηση εξαγωγών προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MEDFRIGO AE κος Σωτήρης Μπρακατσέλος και το απένειμε ο Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) κος Γιώργος ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

DSC_0469

Ο κος Μπρακατσέλος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό όπου ευχαρίστησε το ΙΠΕ και την επιτροπή βραβεύσεων για την τιμητική διάκριση στην MEDFRIGO και επεσήμανε ότι  υπάρχει μια εξωστρεφής Ελλάδα, που ενάντια στην ευρέως διαδεδομένη τιμωρητική αντίληψη για το επιχειρείν, συνεχίζει να υπάρχει και να προοδεύει, τόνισε δε ότι η MEDFRIGO θα συνεχίσει να επιχειρεί βασιζόμενη στις αρχές της δηλαδή ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΛΙΞΗ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, αρχές που την έχουν αναδείξει σαν μια από της 6 μεγαλύτερες εταιρείες με εξειδίκευση στις μεταφορές και logistics προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας στην Ευρώπη.

image006image005

Στο site των βραβείων www.salesexcellenceawards.gr έχει αναρτηθεί ο πίνακας των βραβείων, καθώς και φωτογραφίες και το video της βραδιάς.

Share this post