Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Medfrigo Sales Excellence Awards 2018

Έλαμψαν oι καλύτερες πρακτικές πωλήσεων στην Τελετή Απονομής των Sales Excellence Awards 1018

Στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την παρουσία περισσότερων από 600 στελεχών από τον ευρύτερο κλάδο των Πωλήσεων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, η τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2018. Πρόκειται για την έκτη διοργάνωση των βραβείων από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ), τα οποία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.

Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του προέδρου του ΙΠΕ κ. Αντώνη Ποταμίτη, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία των βραβείων για τον κλάδο και στη συμβολή των ανθρώπων των πωλήσεων στην προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων καθ. Γεώργιος Δουκίδης, αναφέρθηκε στις υποψηφιότητες-ρεκόρ και φέτος, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 40% και τη δύσκολη διαδικασία της αξιολόγησης, λόγω του έντονου ανταγωνισμού και της υψηλής ποιότητας των υποψηφιοτήτων.

Στην τελετή παρευρέθηκαν 600 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, ενώ παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν οι καλύτερες πρακτικές πωλήσεων των δυναμικότερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η MEDFRIGO βραβεύθηκε για 4η φορά προσθέτοντας στην συλλογή της το SILVER ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία «Ανάπτυξη στις Διεθνείς Αγορές». Το Βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κος Σωτήρης Μπρακατσέλος, πλαισιωμένος από την Αγλαΐα Πούλια και τον Νίκο Μπρακατσέλο.

MEDFRIGO Sales Excellence Awards 2018

 

Share this post