Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
espa-banner
Reunion Seafoodways yerseke medfrigo

4η Συνάντηση SEAFOODWAYS, YERSEKE, THE NETHERLANDS

Στις 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο YERSEKE, THE NETHERLANDS, η 4η συνάντηση για το 2018 του Συνδέσμου SEAFOODWAYS. Θα πρέπει να τονιστεί ότι το SEAFOODWAYS είναι ένα δίκτυο συνεργασίας μεταξύ των μελών σε επιχειρησιακό και στρατηγικό επίπεδο έτσι ώστε να προσφέρονται στους πελάτες πληθώρα λύσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αναφορικά με την μεταφορά και διανομή των προϊόντων τους.

Κατά την συνάντηση αυτή η φιλοξενούσα εταιρεία KOTRA Logistics, γνώρισε στα άλλα μέλη του SEAFOOWAYS την βιομηχανία οστρακοειδών στην περιοχή του YERSEKE, η οποία είναι εντυπωσιακά ανεπτυγμένη και ανθούσα. Επιπλέον δόθηκε η ευκαιρία να ξεναγηθούμε στις FRESH & FROZEN Platforms της εταιρίας και να γνωρίσουμε τα επιχειρησιακά στελέχη της.

Στις συζητήσεις που έγιναν διερευνήθηκαν τρόποι καλύτερης επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρησιακών στελεχών που παρευρέθηκαν με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της επικοινωνίας και της πληροφόρησης των πελατών μας. Επιπλέον συζητήθηκε η συμμετοχή του δικτύου SEAFOODWAYS σε περισσότερες εκθέσεις ώστε να επικοινωνηθούν περισσότερο οι δυνατότητες και λύσεις που προσφέρει στους υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες. Εκ μέρους της MEDFRIGO παρευρέθηκαν ο Γεν. Διευθυντής Σωτ. Βαλέριος και ο Δ/ντής Logistics Κώστας Κιαπέκος.


Share this post