Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
MED FRIGO FOOD EXPO

H MED FRIGO στην διεθνή έκθεση FOOD EXPO

Η MED FRIGO συμμετείχε στην διεθνή έκθεση FOOD EXPO που είναι η μεγαλύτερη έκθεση με εξαγωγικό προσανατολισμό, στον χώρο των τροφίμων και ποτών και είχε  ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία.

Η διεθνής έκθεση FOOD EXPO  πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο ΜETROPOLITAN EXPO από 18 – 20 Μαρτίου με τεράστια διεθνή απήχηση και υψηλού επιπέδου οργανωτικό επίπεδο..

Το περίπτερο της MED FRIGO προσέλκυσε το μεγάλο ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, υψηλόβαθμων στελεχών εταιρειών αλλά και επαγγελματιών που διακρίνονται από την ιδιαίτερη εξωστρεφή δραστηριότητα τους.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος φιλοξένησε περισσότερους από 300 επισκέπτες που παρακολουθούσαν τις αναλυτικές παρουσιάσεις των εξειδικευμένων και καινοτόμων υπηρεσιών Logistics & Transportation που προσφέρει η εταιρεία.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επισκέπτες παρακολούθησαν την αξιόπιστη πρόταση της MED FRIGO για την δυνατότητα ομαδοποιημένων αποστολών (groupage) ένας τομέας που αποτελεί την εξειδίκευση της MED FRIGO.

Στελέχη της εταιρείας συμμετείχαν στα Workshops της έκθεσης με θέμα Logistics: ο παράγοντας κλειδί καθώς και σε συναντήσεις B2B.

Περισσότεροι από 100 επαγγελματίες ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενεστέρα στο δικό τους χώρο από τους συνεργάτες της MED FRIGO.

Η MED FRIGO εστιάστηκε σε λύσεις Logistics & Transportation σε μια περίοδο που σημειώνεται ιδιαίτερη δραστηριότητα και ενδιαφέρον από την πλευρά των εταιρειών παραγωγής τροφίμων για απόκτηση ολοκληρωμένων λύσεων στους συγκεκριμένους τομείς.

Η συνεχής  προσέλευση των επισκεπτών και το μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι λύσεις που παρουσίασε η MED FRIGO, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον υποψήφιων συνεργατών κρατώντας ένα έντονο επιχειρηματικό παλμό.

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την συμμετοχή της MEDFRIGO στην έκθεση εξέφρασε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Σ.Μπρακατσελος που τόνισε ότι ‘’αξιοποιώντας τις λύσεις που προσφέρει η MED FRIGO οι συνεργάτες μπορούν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και καλύτεροι εστιάζοντας στην βασική τους δουλειά και αφήνοντας τις συγκεκριμένες υπηρεσίες στους ειδικούς επαγγελματίες και τις καινοτόμες υπηρεσίες τους.

 

MED FRIGO FOOD EXPO

 

MEDFRIGO FOODEXPO

Share this post